Welkom bij NH Post

NH Post is het vertrouwde adres voor al uw post- en pakketstukken en daarbij garanderen wij de service die u de afgelopen 25 jaar van ons gewend bent.

Zo handelt NH Post de dagelijkse post- en pakketstroom af voor het MKB. Dit gebeurd door middel van het ophalen, sorteren en bezorgen voor Nederland, Europa en Buiten Europa. Hierbij bent u verzekerd van een correcte zending en snelle levering van uw post- en/of pakketstuk.

Tevens verzorgt NH Post ook in overleg uw mailingen. Uiteraard rekenen wij voor dit alles het meest voordelige tarief voor u.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

NH Post geeft mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt uitzicht op een nieuwe toekomst in het arbeidsproces. Hierbij is een samenwerking aangegaan met het Sociaal Domein van de gemeente Den Helder, Haltewerk (gemeente Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk), UWV en het GGZ NHN.

De werkwijze is dat de teams van het Sociaal Domein, Haltewerk, UWV en GGZ NHN kandidaten selecteren, waarna in samenspraak een sollicitatie ronde volgt. De kandidaten hebben door verschillende oorzaken een achterstand op de arbeidsmarkt opgelopen, via een passende begeleiding en coaching bied NH Post de kandidaten een reƫle mogelijkheid om op hun eigen niveau en tempo terug te keren in het arbeidsproces. Het sociale- en maatschappelijke aspect hierin sluit naadloos aan bij het beleid dat NH Post voert.